Compassie & Solidariteit
Delen met elkaar

Oktober 2019, goederenzending naar Roemenië

Dit jaar is het door hulp van vele particulieren, bedrijven en instellingen in binnen -en buitenland mogelijk geworden om een voor ons (grote) zending goederen naar Roemenië te laten vervoeren.

Wij hebben veel kleding en schoeisel, maar ook een drietal rollators en een rolstoel kunnen zenden. Ook waren er dit jaar diverse dozen met bijvoeding beschikbaar voor de zeer zieken en ouderen, als ook medicijnen en waren er diverse soorten medische goederen, denk hierbij aan o.a. een borstprothese, verbandmiddelen en incontinentiemateriaal.

Voor de onverwarmde ruimte waar de kinderen van het Balan-project op zaterdag samen spelen en eten, hebben wij een elektrische verwarmingsplaat kunnen meegeven zodat zij voorlopig warm zitten.

Onze goederen zijn de afgelopen periode eerst door ons in het hele land opgehaald en mochten we opslaan bij het bedrijf GLOBE Airmotors BV in Alphen aan den Rijn. Zij hebben ons geholpen  met het verpakken van alle goederen en het bedrijf Mission and Relief Logistics uit Zevenhuizen heeft er voor gezorgd dat deze op tijd zijn opgehaald en op de juiste locatie in Roemenië zijn afgeleverd. Onze vrijwilligers van Casa Adela hebben de goederen helpen uitladen en in ontvangst genomen. De goederen staan nu opgeslagen in een ruimte die een bedrijf beschikbaar heeft gesteld. Van daaruit worden de goederen verder geselecteerd en verspreid.

Alle medische goederen worden in afstemming met onze arts-vrijwilliger geselecteerd en verspreid, zodat wij zeker weten dat deze bijzondere zaken terecht komen bij hen die dit echt nodig hebben.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *