Compassie & Solidariteit
Delen met elkaar

Juni 2020, Getuigschriften uitgereikt aan vrijwilligers

Door het corona virus zijn er de afgelopen zomermaanden in RoemeniĆ« veel restricties gebleven. Toch is het mogelijk geweest om bij het formele einde van het Balan Kinderproject in juni jl., aan alle vrijwilligers een getuigschrift uit te reiken. Omdat de plaatselijke kerk ter beschikking werd gesteld, was het mogelijk om  goed afstand van elkaar te houden en wist onze projectleider Paraschiva er een feestelijke gebeurtenis van te maken waarbij zij elke vrijwilliger  persoonlijk heeft toegesproken en bedankt. Wij hopen dat bij een vervolg wij weer op hen kunnen rekenen.

Omdat nu nog niet duidelijk is of de scholen in Roemeniƫ in september mogen starten, is het ook nog niet duidelijk of we een vervolg aan het Kinderproject kunnen geven. Mochten de scholen niet open gaan, dan zullen wij doorgaan met het ondersteunen van de kinderen en hun families met een maandelijks voedselpakket.

Ook gedurende de afgelopen zomermaanden hebben de kinderen van het Balan project en hun families met een maandelijks voedselpakket ondersteund. Dit alles weer met hulp van onze projectleider Paraschiva die de inkoop en samenstellen en inpakken op zich nam en vader Christiaan die alle pakketten bij de kinderen en hun families heeft afgeleverd.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *